Stök och bök

Ska det vara så svårt att sova? Bara lägga huvudet på kudden och blunda... Eller inte... Hade jag bara sluppit min migrän så hade jag inte behövt blunda på dagen och då hade jag kunnat sova normalt på nätterna. Vad gör man åt det?

Jag behöver köpa en extern hårddisk. Mina bilder tar rätt mycket plats i datorn, sådär lagom mycket så det slöar och laggar. Inte roligt. Inte heller har jag en existerande back-up så det får ju inte hända något med datorn nu! Kanske blir det en liten resa till Kalmar i veckan och fixa det. Ska baka lite till farmor också. Prästen kommer på torsdag och det ska pratas om farfars begravning och då vill farmor bjuda på kaffe och kaka. Det känns fortfarande overkligt... Men uppenbarligen tar det ett bra tag innan man faktiskt förstår vad som händer. Senast förra veckan såg jag Adam på stan, vilket ju är väldigt omöjligt och man får titta en gång extra för man måste vara säker...



Vila i frid, Anders Elof André Karlsson
1927-09-27 - 2010-03-16


Om igen...

Nu har jag ridit Nella i två veckor, i söndags var första tävlingen med div 3-laget. I förklassen, LC:1, kom vi femma med 65,926% och i lagklassen, LC:2, kom vi nia med 63,214%. Jag är ordentligt nöjd kan jag lova! På lördag blir det klubbtävling, LC:2 och LB:1, och nästa deltävling är i Eriksmåla 5 april.

Hobbe är halt igen, min stackars lilla älskling...

And then.....

You don't want to hurt me,
but see how deep the bullet lies
Unaware that I'm tearing you asunder
There is thunder in our hearts, baby
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?

 

Efter praktik i totalt 6 månader... Nä, finns inget att göra. Känns så tungt allt. När man inte vet vad man ska göra längre. På ett sätt ångrar jag mig, men då hade jag förmodligen inte suttit här nu. Det är nog ändå bäst som det är. Klart jag klarar det här också, är det inte så det ska vara?


RSS 2.0