Freitag dummkopf

Så hade jag glömt bloggen? Nä, jag vet inte.... Min värld känns lite uppochner för tillfället. Eller.... egentligen.... Är den inte det hela tiden? Hu...

I morgon är det Kalmar som gäller. Först hästarna såklart, men sen blir det duschen och vidare mot Kalmar. Sen blir det något ännu mer spännande (och jag kommer bli grymt generad), SEXPARTY =) Jag vet inte än vad det innebär exakt, men det blir nog intressant.

Om mindre än två veckor åker jag utomlands. Flyga för första gången och jag är sjukt nervös inför det. Det förvånar mig inte om jag står kvar vid incheckningen och säger att de andra ska åka utan mig =P Men det vore ju synd, för jag tror det ska bli en riktigt trevlig vecka. Jag undrar om jag inte ska dra med pappa på en liten ridtur dagen då han fyller år. Det hade ju varit lite spännande. Nu är det så att min far tycker det är rätt kul att rida och han lånar gärna min häst och skrittar en runda. Det är väl de högre hastigheterna som han inte riktigt kommer hänga med på =P Men vi får väl se hur det blir med den saken. Kameran kommer i alla fall vara med överallt!

Oh, happy day!

Idag var jag på make-up-party, trodde jag! Det var Mary Kays hudvård och jäklar vad underbart det var =) Känner mig nästan som en ny människa ;-) Den 28:e ska Edina och jag till Kalmar och få testa deras make-up. Det kommer nog bli riktigt kul! Kom hem med cleansing, fuktkräm och foundation idag. Har aldrig haft något sådant i ansiktet, men det blir det ändring på. Känner mig så fräsch! I slutet av maj ska jag ha en klass hemma hos mig. Tror jag nog blir riktigt trevligt. Man får ju en massa trevliga saker från dem =) Kanske skulle bli konsult när jag ändå håller på? Nja... Inte riktigt min typ av arbete va...

Andréa fick en säng av mig idag. Så glad den lilla flickan blev =) Hihi! Katterna i sovrummet så då fick sängen helt enkelt bo i vardagsrummet! I morgon är det förfest där och sen vidare till 29:an. Hoppas det blir lika kul som det varit de senaste gångerna! Så Fishermans och sen får vi se, kanske inte ens kommer därifrån sen =O Har aldrig hänt förut, men man vet ju aldrig ^^

Så på lördag och söndag är det hopptävlingar i Lidahult, planerar att åka dit med kameran. Alltid lika roligt att fotografera!

Intensiv påskhelg, eller?

Idag har jag verkligen inte gjort något alls. Kom hem klockan fyra i natt, sov till elva, halv tolv kanske... Sen ringde jag min mor och pratade lite. Nu är klockan sex och jag går fortfarande runt i t-shirten jag tog på mig på morgonen. Jag har knappt ätit frukost (det var lite för onyttigt för att kallas frukost =P). Känner mig lite sliten efter två dagars festande (tur jag har en vecka utan arbete att vila upp mig på), men i kväll är det party igen. Nyktert blir det i alla fall. I morgon kommer hela tjocka släkten till mor och far så då får man sitta där några timmar och umgås. Sen kommer Adam hem på eftermiddagen så då är det inte ensamt längre =)

Jag behöver mat... Ska bara orka ta mig till köket och börja stöka... Hästarna väntar på mig också... Sen ska jag till Emmy och träffa de andra tjejerna innan vi ska vidare till festen. Blir nog bilen dit, jag orkar inte cykla >.<

Påsktider

Igår var jag hos osteopaten och fick en rejäl behandling. Var spänd i rygg och nacke och det ville hon ju givetvis ha bort. Så det blev en massa knådande och dragande i muskler och kotor. Lite öm är jag allt idag =P Men det är riktigt jävla skönt när spänningarna försvinner och man kan vara människa igen! Var ute en sväng med min lille Hobson igår också. Red med Jennie och PS och vi hade bara halsring =) Lite läskigt var det för han ville inte alltid lyssna, men egentligen är det ingen skillnad mellan enkelt tränsbett och halsring på honom så då tar jag gärna halsringen någon mer gång, för då behöver jag ju inte störa honom alls i munnen =) Hobbe blev lite svettig där jag satt igår, märks att det börjar bli varmare nu, han blir så varm direkt. Numer går den helrakade(!) hästen utan täcke för han svettas under det.

Idag står det Kalmarresa på schemat. Fick lite pengar från a-kassan idag och jag skulle verkligen behöva något fint tills vi åker på resa om 25 dagar. Bara 25 dagar kvar ju! Det ska bli riktigt härligt! =) Måste ju snart börja förbereda... Mycket att packa och se till så batterierna till kameran är laddade och få med den, fast det glömmer jag nog inte. Måste bestämma mig för vilka grejjer jag ska ha med till den också... Funderar på om jag bara ska ta mitt 18-135/3.5-5.6 eller om jag ska plocka med mitt 50/1.8. Det sistnämnda väger inte så mycket så det är inte hela världen att plocka med det utan att använda. Nu råkar det vara min absoluta favorit, men frågan är hur mycket man använder det på resa, känns som 18-135 kommer sitta på hela tiden. Har ju några dagar till att fundera =) Får börja köra lite ordentligt på gymmet igen nu så man kommer lite i form. Har tampats med min förkylning tillräckligt länge, nu får det vara nog!

Adam åker till Danmark i helgen så det blir lite ensamt hemma. Eller kanske inte, i morgon är det party med girlsen och på lördag blir det utflyttningsfest. Kan nog hitta på saker både på söndag och måndag så behöver jag inte vara så mycket själv, eller om jag bara ska försöka njuta av tystnaden här hemma =P Ingen som ligger bredvid i sängen och snarkar (förutom katten, men han snarkar tyst) =)

Nehej, nu ska jag nog passa på att åka och handla tidigt när jag ändå är uppe =)


Dagar som man kan vara utan, men ändå inte...

Har inte haft ork att rida på en vecka nu... Känns lite sådär, men jag har ju varit sjuk. Eller bara allmänt sliten, hur jag nu kan vara det. Men man kan kanske bli sliten av att inte göra något alls också? =P

Var ute med ett gäng trevliga flickor i fredags. Lite för mycket alkohol blev det visst för några stycken... Bortgjord blev jag det också. Men det var väl rätt kul ändå tror jag, ingen som sagt något i alla fall så riktigt så illa kan det inte ha varit =)

Idag har vi städat och gjort fint här hemma. Adams föräldrar kom på födelsedagsfika. Nu var det ju ett tag sen jag fyllde år men de har inte varit här för det. Vi fick en tårta av NBAB som vi tänkte att vi kunde bjuda på, det var smarrigt =) Så nu är det avklarat och nu är det bara min släkt kvar. Blir förmodligen nästa helg då jag för övrigt är själv fredag morgon till måndag eftermiddag. Någon som vill bo hos mig då? =P Fishermans hos mig på måndagskvällen? =)


RSS 2.0